FAIL (the browser should render some flash content, not this).


Auto Shkolla LINDA © 2008
design: Big Screen

Mir se vini  në Auto Shkollën Linda në Prishtinë  me instruktor profesional.Auto Shkolla “LINDA” është e licencuar nga Ministria e Transportit dhe Postë Telekomunikacionit.

Autoshkolla Linda me pronarë Agron Behrami,  bën aftësimin e kandidatëve për kategorit A, B dhe C në mënyrë profesionale. Ligjeratat do ti mbajnë ligjerues profesional duke spjeguar ligjin e komunikacionit si dhe dosjet në kompjuter për ta bër mësimdhënien sa ma pak monotone dhe sa ma të kuptueshme për të gjithë.

       Veturat e Auto Shkolles LINDA te cilat perdoren per aftesim.